Fashion e-commerceDutchdrops is dé partner voor fashion- en retailbedrijven als het gaat om het ontwikkelen en optimaliseren van e-commerce & online activiteiten. Wij realiseren al meer dan 15 jaar webshops voor de fashion en retail industrie. Met een ervaren team van 13 man delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij vertellen geen grote verhalen, maar gaan voor het beste resultaat met de hoogste kwaliteit.

Meer omzet, minder kosten

Een goede online webshop kunt u veel opleveren. U kunt e-commerce inzetten voor B2C of B2B. Erg trots zijn wij dat we al vele jaren voor fashion merken aan de slag mogen gaan. Omdat we voor verschillende merken werken weten we wat er wel en vooral niet werkt. Tevens adviseren wij hoe er een kostenreductie kan worden gerealiseerd door slechts simpele processen te automatiseren.

Is fashion zo anders?
Ja, wij geloven van wel. Zaken zoals maatbogen maar vooral merkbeleving zijn uniek voor de fashion branche. Ook qua processen is de fashion branche afwijkend. Zo dient er goed nagedacht te worden over b.v. retourenbeleid en social impact. Wij denken graag met u mee.

Nubikk case

B2C CommerceHeeft u het gevoel dat niet het optimale resultaat uit de bestaande webshop wordt gehaald? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw webshop te optimaliseren. Denk hierbij aan een goede onmi-channel oplossing of het juist meer internationaal oriënteren van de webshop. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming adviseren wij verschillende platformen maar over het algemeen is Shopware een perfecte "fit" voor fashion en retail merken.
Lees over Shopware

Onmichannel / multichannel

Voor verschillende A-merken hebben wij een uitgebreide onmni-channel strategie bepaald. We targetten op verschillende touchpoints uw klanten om zo het maximale resultaat te behalen. Met Shopware kunnen we gemakkelijk verschillende verkoopkanalen inrichten waarmee data makkelijk kan worden geanalyseerd.

Nubikk case

B2B CommerceDutchdrops is gespecialiseerd in het opzetten van B2B omgevingen. Dit doen we middels het platform Shopware of via een eigen ontwikkelde B2B portal. Het voordeel is dat je met de B2B verschillende prijzen aan verschillende klantgroepen kan koppelen. Zo is het een perfecte omgeving voor wholesale en merken.

Een greep uit onze Shopware cases: