Shopware e-commerce

Shopware is een nieuw maar verrassend goede e-commerce oplossing in de markt. Waar het zich in onderscheidt is het brede scala aan functionaliteiten waar het pakket standaard in voorziet.

ipsum dolor sit amet

Ontdek emotioneel online shoppen met Shopware en breng je merk tot leven. Vergroot de betrokkenheid van je klanten en blijf een voorsprong nemen op de concurrentie. Shopware 5.5. staat voor emotierijke en sfeervolle product shopping. Shopware Enterprise is de ideale oplossing voor ambitieuze e-commerce-projecten. Dit is waar consultancy, service en prestaties samenkomen op één platform. Shopware biedt je alles wat je nodig hebt om succesvol online zaken te doen.

Cum soluta deserunt temporibus nemo, eligendi sint voluptas expedita magnam odio illo vero molestias neque earum aperiam laborum iure necessitatibus repellendus possimus.

Paar ipsum dolor sit amet

Story telling

Er is niets dat beter blijft hangen bij de bezoeker dan een goed verhaal. Shopware introduceert Storytelling, een nieuwe en unieke feature, waarmee uw klanten op reis worden gestuurd in de webshop. Dit model is tot stand gekomen door goed te kijken hoe een klant zich in een reguliere winkel oriënteert. Nu is het ook online mogelijk om maximale experience en emotie te bieden aan uw klant. Presentatie van producten wordt hiermee naar het volgende niveau gebracht, volledig afgestemd op sfeer en emotie van de klant.

Shoppingworlds

Maak van online shoppen een herinnering om nooit te vergeten. Een krachtige en exclusieve functionaliteit van Shopware, Shopping Worlds, is bedacht om extra aandacht te geven aan experience en emotional shopping, om zo klantbetrokkenheid, loyaliteit en vooral conversie te verhogen. Vanuit de backend van Shopware worden sfeer en product werelden tot leven gebracht. Bewerken en plaatsen van afbeeldingen, vrij positioneren van tekst en andere elementen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Shopware Shopping Worlds. Het creëren van landingspagina’s wordt eenvoudig en leuk!