Shopware e-commerceShopware is op dit moment een van de meest trendsettende e-commerce oplossingen voor de mode en retail branch. De software onderscheidt zich door veel standaard functionaliteiten aan te bieden. De grote kracht van Shopware is de mogelijkheid om zelf shopping worlds te creëren, hiermee wordt de customer-journey en conversie verhoogd.

Shopware case

Shopware

Wat Shopware is? Shopware is het e-commerce platform om jouw merk tot leven te brengen!

Shopware legt de nadruk op interactie met uw klanten. Omdat Shopware zo is ontwikkeld dat het gemakkelijk is om content te beheren, vertel je eenvoudig jouw verhaal.

Wij zijn enthousiast over het platform. Shopware biedt alles om jouw ambities waar te maken op zowel marketing als content gebied, het platform is perfect!

Nubikk case

Solution PartnerDutchDrops is dé Shopware Partner in Nederland. Als Solution Partner is DutchDrops de partij als het gaat om complexere e-commerce en webshop uitdagingen. Onze brede portfolio aan prachtige A-merken geeft hier blijk van. Inmiddels hebben we vele certificaten met ons team behaald en zorgen we dat we up-to-date blijven omtrent de ontwikkingen op het gebied van Shopware.

Shoppingworlds & Storytelling

Shopware is het platform om snel uw verhaal te vertellen door het genereren van mooie shoppingworlds. Vanuit het backend van Shopware worden producten tot leven gebracht door het simpel vrij positioneren van tekst of andere elementen. Mede daardoor behoort Shopware tot de top binnen het e-commerce landschap. Het beheren van content pagina's was nog nooit zo leuk. Op deze manier voeg je extra waarde aan producten en categorieën toe.

Demo store

Marketing en digital performance

Strategische marketing campagnes, kortingsacties of gepersonaliseerde promoties zet je in no time in elkaar. Met behulp van geavanceerde geïntegreerde tools zorg je ervoor dat de webshop optimaal ingericht wordt voor Google. De krachtige functionaliteiten helpen je met het boosten van verkeer en verhoogt de conversie.

Nubikk case

ERP & Maatwerk koppelingenWat Shopware uit laat stijgen boven alle andere platformen is de mogelijkheid om enterprise-grade koppelingen en integraties snel te ontwikkelen. Wij zijn in ieder geval ervaren in koppelingen met bijvoorbeeld Microsoft Dynamics, Afas, SAP, Exact, Becosoft en Styleman ERP. Daarnaast hebben we veel maatwerk frontend & backend modules ontwikkeld. Denk hierbij aan speciale rapportages of interactieve elementen op de landingspages.

Een greep uit onze Shopware cases: