Shopware

No.1 van Nederland

Shopware is het open source e-commerce platform om jouw online business kracht bij te zetten. Het legt de nadruk op zinvolle interactie door persoonlijke betrokkenheid. Daardoor vertel jij jouw verhaal en bindt het jouw klanten met jouw merk. Breng je merk tot leven.

Als eerste officiele Shopware Solution Partner van Nederland mogen wij ons trots de nr. 1 Shopware partner van Nederland noemen. We zijn een partij met kennis en ervaring in het ontwikkelen van Shopware webshops, plug-ins en maatwerk oplossingen. En dit delen we graag met anderen!

Dutchdrops is voornamelijk actief voor de wat grotere A-merken in Nederland en zijn daarom de ideale partner voor het implementeren van Shopware Enterprise

Device Shopware

ABSOLUTE NO.1 PARTNER VAN NEDERLAND

Sinds jaar en dag hebben we voor vele toonaangevende webshops mogen werken en zijn experts geworden op gebied van e-commerce. Als Shopware Solution Partner zijn we gespecialiseerd in diverse e-commerce integraties, ERP-koppelingen (SAP, Microsoft Dynamics, Exact), webshop en conversie optimalisatie, E-strategy en geven we meerdere cursussen en trainingen.

Met een gedreven team van developers, designers, consultants en marketeers beschikken we over diverse certificaten van Certified Partner tot Design en Developer tot Developer Advanced. Door onze kennis en ervaring toe te passen waar mogelijk is blijven we voorop lopen. We maken gebruik van de nieuwste technieken en leveren hoogwaardige diensten.

Shopware case

Responsive design

Shopware heeft een responsive design, daardoor schaalt het afbeeldingen automatisch voor diverse (mobiele) apparaten.

Eenvoudig gebruik

Shopping Worlds biedt verschillende tools aan om het ontwerpen van jouw webshop zo eenvoudig mogelijk te maken. Waardoor kennis van programmeren niet langer meer nodig is.

Voor ieder apparaat

Jij bepaalt welke elementen van jouw webshop worden weergegeven op diverse (mobiele) apparaten.

Zelfstandig jouw webshop aanpassen

Jij kan jouw webshop geheel zelfstandig aanpassen dankzij het open template karakter.

Responsive Design

Shopware is op een dusdanige manier ontwikkeld waardoor het design responsive is en dus krijgt het daardoor een uniforme uitstraling op alle apparaten.

Conversie verhogen

Doordat de check-out zo gebruiksvriendelijk mogelijk in elkaar is gezet, draagt Shopware (bewezen) bij aan een hogere conversie.

Shopware Devices