Geisha Fashion

Uitdaging

Het Nederlandse bedrijf Geisha verkoopt prachtige kinderkleding en kleding voor dames. Geisha vroeg aan Dutchdrops om mee te denken om samen een e-commerce platform op te zetten welke niet te veel bijt met haar retailers. We hebben gekozen voor dd.Commerce platform aangezien we daar het meest flexibel in waren om hetgeen Geisha wilde te realiseren. Dutchdrops haar dd.Commerce platform biedt de mogelijkheid om juist een ieder te versterken.
Dit was doorslaggevend voor Geisha om te kiezen voor het dd.Commerce platform.

Resultaten

Het opzetten van een multi-channel e-commerce strategie waar Geisha Fashion haar producten kan showcasen maar natuurlijk ook kan verkopen.

Integraties

Geisha Fashion werkt met vele partners samen voor zowel ERP, Shipping als Warehousing. Dutchdrops heeft alle partijen aangesloten en custom oplossingen gemaakt om communicatie tussen de verschillende partijen te stroomlijnen. Middels websockets loopt deze complete integratie realtime zonder problemen.

Oplossing

Dutchdrops ontzorgt Geisha op al haar e-commerce vraagstukken, zo ontwikkelen we voor andere partners van Geisha Api's en endpoints om zo te zorgen voor een optimale communicatie.

Project

In een intensieve en fijne samenwerking is een volledige custom angular/golang fashion e-commerce webshop gerealiseerd op de laatste versie van dd.Commerce, het door Dutchdrops ontwikkelde e-commerce platform. Het design van de nieuwe webshop realiseerden we in nauwe samenwerking met Geisha Fashion. De duidelijke stijl en identiteit is hiermee gewaarborgd. Niet alleen is de nieuwe webshop multi-language en multi-currency opgebouwd, ook zijn verschillende storefronts beschikbaar. Deze helpen om de doelen die Geisha Fashion voor ogen heeft te bereiken: inspiratie bieden dankzij het gericht en lokaal aanbieden van branded content in lookbooks, trends en thema’s.

Opdrachtgever:

Geisha Fashion

Opdracht:

Ontwikkelen nieuwe website en webshop.

Dit project wordt opgeleverd in het najaar van 2017.

Site: geishafashion.eu
Shop: geisha-fashion.nl

Verder groeien?

Praat met een van onze experts om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op!