Project

Geisha Fashion

Client Geisha Fashion
Year 2017
Role Website / Webshop

01. Uitdaging

Het Nederlandse bedrijf Geisha verkoopt kinderkleding en kleding voor dames. Geisha vroeg Dutchdrops mee te denken om een e-commerce platform op te zetten welke niet direct concureert met haar retailers. Ze hebben gekozen het voor dd.Commerce platform om de wensen van Geisha te realiseren. Een standaard oplossing was niet mogelijk.

02. Resultaat

Het opzetten van een multi-channel e-commerce omgeving waar Geisha Fashion haar producten kan showcasen maar natuurlijk ook kan verkopen. Daarnaast hebben we een complete maatwerk Becosoft B2B platform ontwikkeld die vele malen beter werkt dan de B2B omgeving van Becosoft zelf. We faciliteren Geisha fashion op het gebied van B2B en B2C Commerce

03. integraties

Geisha Fashion werkt met vele partners samen voor zowel ERP, Shipping als Warehousing. Dutchdrops heeft alle partijen gekoppeld en custom oplossingen gemaakt om de communicatie tussen de verschillende partijen te stroomlijnen. Middels websockets loopt deze complete integratie realtime zonder problemen.

04. Oplossing

Dutchdrops ontzorgt Geisha op al haar e-commerce vraagstukken. Zo ontwikkelen we voor andere partners van Geisha Api's en endpoints om zo te zorgen voor een optimale communicatie.

05. Project

In een intensieve en fijne samenwerking is een volledige custom Angular/Golang fashion e-commerce webshop gerealiseerd op de laatste versie van dd.Commerce, het door Dutchdrops ontwikkelde e-commerce platform. Het design van de nieuwe webshop realiseerden we in nauwe samenwerking met Geisha Fashion. De duidelijke stijl en identiteit is hiermee gewaarborgd. Niet alleen is de nieuwe webshop multi-language en multi-currency opgebouwd, ook zijn verschillende storefronts beschikbaar. Deze helpen om de doelen die Geisha Fashion voor ogen heeft te bereiken: inspiratie bieden dankzij het gericht en lokaal aanbieden van branded content in lookbooks, trends en thema’s.