Wat wij doen

Onze expertise is het realiseren van succesvolle webshops, websites en webapplicaties. Met een toegewijd, professioneel team creƫren wij graag het maximaal haalbare online rendement!

Dutchdrops in de Blauwe Baronnen Haarlem

Dutchdrops weet wat er nodig is om online te kunnen groeien. Wij helpen retailers, groothandels en A-merken met het oplossen van digital commerce vraagstukken. Of het nu gaat om een nieuw commerce platform, een marketingvraagstuk, een nieuw design of business strategie.

Frontend en backend development
App design & development
24/7 servicedesk
Online marketing
Content management & marketing

Strategie

Een goed doordachte e-commerce strategie is belangrijk voor het online succes van ondernemen. We ondersteunen organisaties graag bij het neerzetten van de online strategie.

Het verkopen via online kanalen is bij een succesvolle organisatie niet meer weg te denken. Met doelstellingen uit de business case gaan we aan de slag met de strategische vraagstukken. We brengen de bedrijfsdoelstellingen, klantbehoefte en technische mogelijkheden samen. Strategie is het fundament van de levenscyclus van een product en het uitvoeringsplan voor verdere ontwikkeling.

Dev-Ops

Ervaren developers met het oog op het halen van maximaal resultaat.

Dutchdrops ontwikkelt de beste webapplicaties en webshops met de volgende technieken: Shopware, Golang, Php, Angular, React, Vue, Sass, Composer, etc.

Onze diensten

E-commerce & Webshops

Web-applicaties

Online Marketing